Wie is Gazprom Energy?

Gazprom Energy is een Nederlands bedrijf uit Den Bosch en maakt deel uit van de Gazprom Group. De core business van dit bedrijf is leveren van gas en elektriciteit aan de zakelijke markt. In 2012 is Energy gestart met de activiteiten en sindsdien zijn ze flink gegroeid. De focus ligt op het bieden van uitstekende klantenservice en de voordelen van het deel uitmaken van een wereldspeler. Gazprom Energy is een klein bedrijf en daardoor laagdrempelig. Hierdoor blijven de zaken overzichtelijk en flexibel en kan men werken aan een persoonlijke, hechte samenwerking met alle relaties.

Verantwoord ondernemen met oog voor details

Duurzaamheid staat bij Gazprom Energy hoog in het vaandel en dit is dan ook een waarde die stevig verankerd is in het bedrijf. De “duurzame P’s”, People, Planet en Profit, worden dagelijks zo goed mogelijk met elkaar afgestemd. Duurzaamheid zit hem vooral in de details; Gazprom Energy let juist hierop om zoveel mogelijk energiezuinig te leven en te werken. Gazprom Energy ondersteunt sport, kunst en cultuur wereldwijd en gebruikt dit om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Zo dragen zij een steentje bij aan een betere wereld.

De producten

Gazprom Energy levert 3 producten die gericht zijn op de zakelijke markt:
– Gas Zeker. Een product zonder onaangename verrassingen.
– Gas Flexibel. Levering van zakelijk gas tegen een concurrerend tarief wat altijd op maat wordt geleverd.
– Elektriciteit Zeker. Een product met zekerheid over de kosten en geen onverwachte prijsstijgingen.

De klanten van Gazprom Energy

De klanten van Gazprom Energy zijn onder andere het MKB MKB en ZZP’ersin Nederland. Maar Gazprom Energy heeft ook veel zorginstellingen en multi-site bedrijven als klant en doet veel zaken met brancheverenigingen en collectieven.

Meer informatie

Wil je graag weten wat voor jou de mogelijkheden zijn, neem dan gerust een kijkje op de website van Gazprom Energy: www.gazprom-energy.nl Hier kun je ook meer informatie terugvinden over de cijfers, nieuwtjes, tips en advies maar ook de EED en energiescan. Sinds het vrijgeven van de energiemarkt in 2004 zijn er veel partijen actief op de Nederlandse markt, Gazprom Energy maakt hier een duidelijk onderscheid in door jou direct en persoonlijk te informeren en betrokken te zijn en te blijven bij jou en jouw bedrijf.