Vorm het aanspreekpunt binnen je bedrijf

Werk je graag aan het oplossen van problemen en vorm je graag een spil tussen verschillende afdelingen op een bedrijf? Dan is een functie als commercieel medewerker binnendienst waarschijnlijk zeer geschikt voor jou.

Contact met collega’s en klanten

Een commercieel medewerker binnendienst vormt een verbinding tussen collega’s en verschillende afdelingen binnen een bedrijf maar komt ook met klanten in contact. Dit maakt het werk dan ook zeker afwisselend. Omdat je veelvuldig klanten te woord staat gebruik je goede gesprekstechnieken, weet je hoe je het beste geschillen oplost maar ook hoe je klanten kunt behouden. Binnen een bedrijf zelf sta je ervoor om problemen die zich voordoen tussen afdelingen op te lossen en contact te behouden. Communicatie speelt een heel belangrijke rol binnen deze functie en het is derhalve zeker belangrijk dat je deze kunst goed verstaat.

Inhoud opleiding commercieel medewerker binnendienst

Als je graag wilt werken als commercieel administratief medewerker kun je hiervoor het beste eerst een goede opleiding volgen. Hiervoor kun je onder andere terecht bij Fabius opleidingen. De opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt je in 45 lessen van ieder 3 uur opgeleid tot administratief medewerker. Als je dit deel met succes afgerond hebt kun je beginnen aan deel 2. Dit bestaat uit 15 lessen van ieder 3 uur waarin je je specialiseert als commercieel medewerker binnendienst. Je hebt geen speciale vooropleiding nodig voor deze opleiding maar deel 2 kan pas gedaan worden nadat je het examen voor deel 1 behaald hebt.

Ook bij jou in de buurt

Fabius verzorgt opleidingen door het hele land dus de kans dat er eentje bij jou in de buurt gegeven wordt is aanzienlijk. Dit geldt dus ook voor de opleiding tot commercieel medewerker binnendienst. Er wordt ook altijd getracht om beide delen van de opleiding op dezelfde locatie te geven.