Digital Signage brengt een boodschap over die ook blijft hangen

Consumenten worden tegenwoordig zoveel geprikkeld met aanbiedingen, acties, reclame en informatie dat het lastig is geworden om hier een boodschap mee over te brengen. Folders en flyers gaan direct naar het oud papier, reclameposters worden vergeten en een promotiegesprek gaat het ene oor in en het andere oor uit. Digital Signage is een effectieve manier om de aandacht te trekken en mensen te informeren. Doe je dit goed, bijvoorbeeld door een specialist in te schakelen via https://qyn.nl, dan zal deze boodschap indruk maken en dus blijven hangen.

Digital Signage uitgelegd

Heel simpel gezegd is Digital Signage een manier van communiceren via beeldschermen. Dit kunnen zijn een aantal strategisch geplaatste flatscreens in je winkel of onderneming, maar ook een informatiepaal bij het gemeentehuis valt hieronder en een touchscreen bij de tandarts of dokter. Met Digital Signage hoef je niet bang te zijn dat je bericht wordt weggegooid, gebruik je geen onnodig papier en inkt en kun je de kijker op een visuele manier een boodschap onder de aandacht brengen.

Wanneer is Digital Signage geschikt

Digital Signage is een geschikt communicatiemiddel in een verscheidenheid aan situaties. Ben je een manager in een grote onderneming, dan kun je het laatste nieuws kenbaar maken aan de mensen op de werkvloer en hen zo dichter bij het bedrijf betrekken. Heb je een kledingwinkel, dan kun je klanten inspireren, de nieuwste producten adverteren en de laatste aanbiedingen laten zien. In een wachtkamer kun je klanten entertainen totdat ze aan de beurt zijn en bij een bushokje kun je kijkers vertellen wanneer de volgende bus eraan komt. En wil je meer te weten komen over je doelgroep en hun mening over jouw product of services? Dan plaats je een informatiepaal met touchscreen waarop je ze uitnodigt mee te doen aan een enquĂȘte.